Köpinformation Återförsäljare

Köpinformation/Kundservice

Välkommen som återförsäljare för Malin Westberg Collection. Här nedan hittar du information kring de vanligaste frågorna. Är det något som du undrar över är du alltid välkommen att kontakta oss på

order@malinwestberg.com


Frakt
Inom Sverige:  Frakt beräknas på volym och vikt.

Utanför Sverige: Kostnaden för frakt vid leverans utanför Sverige beräknas på volym och vikt. Efter att vi packat ditt paket lägger vi till fraktkostnaden på orderbekräftelse som skickas via e-post till dig.


Leveransinformation
Inom Sverige och Europa levererar våra produkter via DHL som bekvämt kör varorna till din butik. Leveranstiden är normalt 4-6 dagar. För leveranser utanför Europa skickar vi våra paket med posten. Leveranstiden är normalt 6-8 dagar. Efter att vi fått din order går vi igenom den och lämnar ett leveransbesked. För varor som vi har på lager beräknar vi kunna skicka inom några dagar. Skulle någon av de produkter du beställt vara tillfälligt slut eller ha lång leveranstid så meddelar vi dig.


Nöjd kundgaranti
Vi på Malin Westberg Collection vill givetvis att du blir 100% nöjd med de varor du köpt. Kontrollera varorna när du packar upp dem, om du inte är helt nöjd med ditt köp eller att du fått en felaktig vara kan du returnera produkterna till oss. Vi vill att du gör det inom 10 dagar och vi återbetalar dig inom 30 dagar efter att vi mottagit din retur. Vänligen tänk på packa varorna väl. När du nyttjar denna returrätt står du som kund för fraktkostnaden (gäller inte om du fått felexpedierad vara skickad till dig). Kontakta gärna oss via order@malinwestberg.com innan för att bestämma bästa leveranssätt. Notera att returrätt inte gäller metervara eller varor med nedsatt pris.


Betalning:
Betalning sker via faktura som skickas med e-post eller till separat faktureringsadress om så önskas. Betalningsvillkoren är 20 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 50 kr samt dröjsmålsränta med 24%.

Betalning sker till:

Kikidu AB

Handelsbanken Umeå

Bank account number: 456-6568

IBAN: SE4260000000000802208118

Swift: HANDSESSPersonuppgifter

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få ta del av och rätta de uppgifter vi har om dig. Malin Westberg Collection lämnar inte ut några personuppgifter utanför organisationen.


Färger
Vi kan tyvärr inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator. Upphovsrätt Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsligt skyddat och tillhör Kikidu AB.